TALUM SERVIS IN INŽENIRING d.o.o. varuje osebne podatke skladno z internimi akti in vsakokrat veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z zakonitimi in določenimi nameni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim zaposlenim osebam, izključno na podlagi ugotovljene delovne potrebe. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, družba TALUM SERVIS IN INŽENIRING d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe.

V primeru morebitnih vprašanj glede uporabe in obdelave osebnih podatkov se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Prev Next
Ravnanje ulitkov na avtomatizirani napravi

30.01.2018

Ravnanje ulitkov na avtomatizirani napravi

Ravnanje ulitkov na avtomatizirni napravi in merjenje ulitkov.

Več
Avtomatizacija obdelave ulitkov

18.03.2016

Avtomatizacija obdelave ulitkov

Rešitve so prilagojene za velike serije, specifične operacije in kontrolo obdelave.

Več
Robotizacija čiščenja ulitkov

17.03.2016

Robotizacija čiščenja ulitkov

Zasnovali in proizvedli smo celico za robotizirano čiščenje ulitkov. Zagon: februar 2016; (celica je prilagojena štirim velikostim ulitkov, s skladiščem prijemal, avtomatizirana menjava prijemal).

Več
Nov CNC rezkalni center

30.11.2015

Nov CNC rezkalni center

V drugi polovici 2015 smo zagnali nov CNC rezkalni center (3-osnirezkalni stroj proizvajalca DMG Mori-DMC 1150).Zaradi širokega področja uporabe smo pridobili predvsem nafleksibilnosti in konkurenčnosti.

Več
Talum Servis in inženiring na Srečanju livarjev Portorož 2015

15.10.2015

Talum Servis in inženiring na Srečanju livarjev Portorož 201…

Sredi septembra smo sodelovali na livarskem posvetovanju oziroma razstavi v Portorožu. Gre za najpomembnejši mednarodni dogodek livarske branže v Sloveniji, katerega organizira Društvo livarjev Slovenije. Srečali smo se z livarji iz...

Več