POLITIKA ZASEBNOSTI

 

PE Servis in inženiring (TALUM d.d. Kidričevo), Tovarniška cesta 10, 2325 Kidričevo varuje osebne podatke skladno z internimi akti in vsakokrat veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z zakonitimi in določenimi nameni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, izključno na podlagi upravičene delovne potrebe. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le na podlagi veljavne pravne podlage oz. če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

V primeru morebitnih vprašanj glede uporabe in obdelave osebnih podatkov nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

PE Servis in inženiring obdeluje vaše osebne podatke preko spletne strani v naslednjih primerih:

  • OBRAZEC: POVPRAŠEVANJE

Če želite stopiti v kontakt z nami z namenom povpraševanja, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca ali nam pošljete e-sporočilo.

Kidričevo, 25. 1. 2023